Close

Smerter i foten vristen

Det å ha vondt i foten og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Vondt i foten kan forårsakes av flere forskjellige faktorer, men noen av de . Innimellom får eg akutt smerte på oversida av foten, på det høgaste på vristen.

Ca februar i år oppdaga eg at eg hadde eit søkk, eller ei dump, . De merkes spesielt godt når foten ikke har vært i bruk på en . De trodde jeg hadde en eller annen form for betennelse. Jeg fikk betennel- sesdempende medisiner, men det hjalp ikke.

Uansett hva som er grunnen til at du har smerter i føttene er det viktig å gå til. Da jeg våknet natt til lørdag, så hadde jeg så ekstremt vondt oppå høyre vrist. Klarer nesten ikke å gå, og smertene er der konstant etter to . Helse, sex og livsstil › Trening og KostholdBufretLignende27. Vristen er toppen av foten mellom ankelen og tær, rundt midten av foten. Smerter ved vristen kan ha mange årsaker.

Hælsmerter er en svært utbredt årsak til smerter i foten. Vanligvis føles smerte enten under hælen eller i bakre delen der akillessenen festes . Var og tok røntgen for tre uker siden, men fant .