Close

Små røde prikker på brystet

Så har jeg masse masse masse røde prikker, jeg aner ikke hva det er. De røde prikkene som du har på brystet kan gjerne være kviser. Jeg Har små røde prikker over armene mine.

Vanligst guttate psoriasis med mange små flekker, eller psoriasis der man får større skjellende plakk. Gir kløende røde flekker på fremsiden av brystet. Du bare oppdage stygge røde flekker på brystet?

Flekker på huden kan være forårsaket av en rekke årsaker.

Mesteparten av tiden, hud flekker når huden . Jeg er plaget med utslett fra midt på brystet og oppover mot halsen til der. Noen ganger blir det igjen noen små, røde, ikke-kløende flekker i . RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som. Jeg får røde flekker i ansiktet, på brystet og halsen etter jeg har vært i. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Når eg trener blir eg rød på brystet, litt som prikker.

Røde prikker på bryst etter sexinnlegg12. Små røde føflekker på brystetinnlegg10.

Allmennmedisin – Doktoronline – Forumforum. Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør. Nå er det også på armene, men lite på brystet.