Close

Rennende nese ved trening

Har i flere år (ihvertfall ti)vært plaget med nesten konstant rennende. Selv om jeg hverken er forkjølet eller tett i nesa så så har den lett for å begynne å renne. Som overskriften viser, er problemet mitt en stk.

Har spesielt lagt merke til det nå i vintersesongen. Fortsett med treningen hvis tegn og symptomer er over nakken – som for eksempel rennende nese, tett nese, nysing eller sår hals. Jeg blir tett i nesen, og er det helt til dagen etterpå, da avtar nysekulene.

Det er rett og slett som om jeg har blitt akutt forkjølet.

Når skal man si stopp, og når skal man trene videre? Rennende nese kan skyldes mange ting, men er et vanlig symptom på allergi. Det finns dog behandling å få for å lindre plagene. Hva skal jeg gjøre når det renner fra nesa mi, jeg er forkjøla!

Jeg har vært litt av og på trening og derfor har jeg merket at treningen. Jeg får snørr og rennende nese ved høy intensitet, aldri ellers. Du kan trene på lett intensitet hvis du har litt sår hals eller rennende nese, men merker du forverring av symptomene under eller etter trening .