Close

Ørebetennelse voksne svimmel

Betennelsen gikk over etter omtrent uker, men kvalmen økte i intensitet og i tillegg følte jeg meg veldig svimmel hver gang jeg fikk et . Hva er sammenhengen mellom ørebetennelse og svimmelhet? Dette gjelder særlig i tilfelle av eldre voksne eller mennesker som har lidd nylig hodeskade.

Jeg hadde absolutt ikke planer om å skrive om ørebetennelse i mitt første. Mellomørebetennelse forekommer i akutt og kronisk form. Hos voksne kan sekretorisk otitt være uttrykk for alvorlig underliggende sykdom.

Sjeldnere ennå er tilfeller av ørebetennelse hos voksne.

Du kan føle deg svimmel eller ut av balanse når du har en ørebetennelse på grunn av en opphoping . Jeg ble innlagt sykehus desember 20med nautisk svimmelhet. Dotter i ørene kan behandles hos voksne og barn. Kronisk mellomørebetennelse (otitis media) er en tilstand hvor det er. Se animasjon av øret: mellomøret – småbarn, barn og unge eller voksne.

Alle kan få en ørebetennelse, men barn har større sannsynlighet for å få det enn voksne.