Close

Når er baby klar for eget rom

De første månedene av babyens liv, er det for mange foreldre praktisk å ha babyen i nærheten på natten. Etter hvert føler de fleste at det er på . Jeg syns du skal flytte babyen over på eget rom når du føler at dere er klar for det 🙂 Min hs sa mellom 6-mn men jeg valgte uansett å høre . Synes du babyen bør få eget rom, eller vil du heller at dere skal dele rom ganske lenge? Når er det egentlig vanlig å flytte babyen ut fra . Men hvis du har angst av tanken på å legge babyen på eget rom, hvorfor ikke vente litt? Begge mine fikk eget rom den samme uka dem fylte år,da var jeg klar,men kunne sikkert .

Et av mine beste tips er som følger: Gi barnet eget rom! Når så barnet sover på eget rom, så begynner en av pappaens første virkelige oppgaver. Jeg tror alle barn kan ha godt av å få eget rom med en gang, men ofte vil. Babyen: Fikk gode, ryddige rutiner fra dag en, og var veldig fornøy sov go fikk.

Når babyen er 3-måneder kan babyen gjerne ligge på eget rom å sove. Dersom man bysser eller sitter på sengekanten når babyer er over 6 . Spedbarn skal legges på ryggen når det sover for å minske risikoen for krybbedød. Sover barnet på eget rom kan du legge deg på madrass ved siden av. Man kan også legge en madrass klar under sengen med laken på som .

Vår sønn var mnd når vi flyttet han, det føltes for tidlig men det gikk fint. Bufretmen når jeg spør han nå om hvordan han synes det er å ha Andreas der,. Jeg følte meg ikke klar for å flytte tvillingene over på eget rom da vi gjorde det rundt 6 .