Close

Mørk brun utflod

Jeg begynte igår med skikkelig brun utflod. Ikke for å være kvalm eller noe, men det ser ut som mørk bæsj fra skjeden. Uke og brun utflod – Graviditet, spedbarn og.

BufretLignendeIdag tidlig da jeg skulle på toalettet kom det en god del mørk brun utflo jeg er derfor kjempe engstelig for om dette kunne vært en spontanabort? Kommer ofte mest på morgenen når jeg er på wc etter å ha sovet. Det er flere årsaker til at en kvinne kan ha en mørk brun utflod. Vanligvis er det ikke alvorlig, men det er noen grunner til at det er viktig å gjøre .

Jeg lurer på om dette bare er er mensen eller bare brun utflod. Den er på en måte litt mørke brun, men den lukter ikke noe uvanlig eller stramt. Jeg bor for tiden i utlandet ifb jobb og får derfor ikke oppsøkt fastlegen min i Norge. Samme kveld fikk jeg mørk utflod på papiret når jeg er på do. Nå har jeg blødd brunt siden tirsdag denne uka. Går på p-pillen Mercilon, og har gjort det i ca og en halv måned.

Mensen hadde jeg ca til November tror jeg. Lurer på hva den brune utfloden kan være?