Close

Mensensmerter i ryggen gravid

Er det flere som sliter med konstante menssmerter i nedre del av korsryggen om dagen? Fikk det i natt og har liksom vedvart utover dagen idag, . Nedpress, kynnere, stikkinger og menssmerter fra. Høygravid mensensmerter i mage og rygg, fødsel snart. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende19. Men i natt kjente jeg smerter i bekkenet og magen og våknet uthvilt halv åtte av mensensmerter i magen og ryggen.

Mine rier var som menssmerter, og de kom i tak helt frem til de aller siste, hadde vel noen.

Hadde bare rier i magen, ikke i lårene eller ryggen. Men de siste dagene har jeg hatt sterke menssmerter i mage og rygg. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Ikke fordi jeg da ikke ville turt å gå gravid – jeg har turt hele fire ganger. Vondt i rygg, bekken, nedre mage, skambenet. Er i uke Jeg er veldig bekymret for at dette.

Verker nedover beina, oppver ryggen, rundt der nyrene er, litt mensstikninger og vondt i lysken. Gravid i uke med mensensmerter og diare. Kraftige menssmerter i uke 9+innlegg17.

Er gravid i uke og har utrolig menssmerter og vondt i korsrygg. Har vondt nederst i ryggen og litt nederst i magen foran. Jeg hadde masse menssmerter i min første graviditet men mindre denne gangen. Jeg har ogsaa hatt mensensmerter i ryggen, men ikke i magen. Har smerter som ligner på mensensmerter og noen stikkninger. Her har vi samlet alt innhold om menssmerter for deg.

Jeg er lesbisk, har ikke sex med menn, ikke vært gravid og ønsker ikke barn. Menssmerter i rygg og mage er jo helt vanlig tidlig i svangerskapet,. Hei 🙂 jeg er nå gravid i uke 3 har vært litt.

Gikk å la meg ved tiden å våknet vær time av mensen smerter i magen og mensen lignede smerter i ryggen. Klarer ikke helt å definere de, men kan ligne mye på sterke menssmerter. I tillegg hadde jeg smerter i nedre del av korsryggen, nesten ned mot halebenet. Men denne gangen har jeg hatt en del vonde kynnerer og menssmerter.

Kjenner det også i korsryggen innimellom. Og tanken, og frykten om spontanabort kommer med en gang jeg kjenner mensensmerter og tak i ryggen.