Close

Levere urinprøve uten legetime

Kan jeg bare gå til legekontoret med en urinprøve å levere den, uten legetime? Og om jeg har uvi, kan kontordamene hos legen skrive ut . Kan jeg ringe legekontoret og si at jeg trenger antibiotika pga.

Kan man levere urinprøve hos legen uten å avtale det? Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende27. Jeg har nettopp byttet lege, men det er 30min unna, kan jeg levere urinprøve på det gamle legekontoret? URINPRØVE: Når du leverer inn en vanlig urinprøve hos legen undersøkes det om det er blo proteiner, sukker eller nitritt i urinen. Kan hende det er forskjellig fra legekontor til legekontor, men. Spørre legen til samboeren mininnlegg18.

Første svangerskapskontroll – Graviditet, spedbarn og. UrinprøveBufretLignendePå sett og vis kan det nok for flere være flaut å lever en urinprøve, men de fleste greier det nok uten alt for mye om og men. Når man gjør det, er det jo oftest fordi . Det er mye bedre å levere en urinprøve på legekontoret eller på helsestasjonen. Alle som har hatt en eller annen form for seksuell kontakt uten kondom, bør teste seg for.

Både gutter og jenter kan teste seg med en urinprøve. TA URINPRØVEN OM MORGENEN: For at urinprøven skal gi et best.

Du kan levere urinprøve på lab’en på legekontoret ditt (uten legetime) for å teste for chlamydia i alle fall. Du blir ikke å få urinere uten tilsyn, bare glem det. Da jeg måtte levere urinprøver hos legen, måtte jeg levere dem hos farmakologisk.