Close

Kyssesyken alkohol lommelegen

Generelt sett er man noe forsiktig med det du nevner om alkohol og trening etter kyssesyke. Vedrørende alkohol hadde man tidligere veldig . Sykdommer: kyssesyken og herpesKvinne, år.

Er snart femti år og fikk kyssesyken for åtte uker siden. Om en ukes tid er det meningen at jeg skal . Men han sa jeg måtte ta det rolig med aktivitet, tilfelle jeg får slag mot magen. Fikk ved blodprøve vite igår at jeg har kyssesyken.

Kan jeg gjenoppta trening og nyte alkohol igjen? Jeg har nettopp blitt hardt angrepet av kyssesyken, men er på bedringens vei. Jeg må selvfølgelig avstå fra nytelsesmidler som alkohol i 6 . Dersom hun har kyssesyken, hvor stor sannsynlighet er det for at jeg. Dro til legen for en uke siden og fikk vite at jeg har kyssesyke. Aller helst skal man ikke drikke alkohol på måneder.

Jeg hadde kyssesyken for en stund siden, men var bare sengeliggende i en. Alkoholinntak og hard trening frarådes under sykdommen og alkohol også lenge etter at sykdommen er helbredet.