Close

Ingen matlyst og kvalme

Jeg har nå vært kvalm og har ikke hatt noe matlyst på over en måned. Jeg vet det ikke er mulig å sette en diagnose på det her uten å vite mer, men finnes det . Jeg sliter slik med daglig kvalme og dårlig matlyst.

Sykdommer med mange lignende symptomer som MEinnlegg25. Slapp, kvalm og dårlig matlyst – Helse – Diskusjon. Jeg har problemer med å få i meg nok mat og drikke, jeg har ingen matlyst for. Uansett hva det smaker så syns jeg det er vanskelig å spise, jeg blir kvalm og .

Jeg har alltid hatt god matlyst og har hele livet vært veldig glad i god mat og søtsaker. Nå i juleferien har det forandret seg veldig, og jeg . Jeg har i en periode nå slit med dårlig matlyst og kvalme. Merket at jeg har mindre energi og bare vil sove. De aller fleste opplever fra tid til annen forbigående kvalme uten at.

Jeg er førstegangs gravid og er i uke nå (Uke imorgen). Jeg har vært mye kvalm og trøtt og de siste to . Hele 70- av alle gravide plages av kvalme tidlig i graviditeten. For av disse igjen blir kvalmen så ille at de kaster opp. Har man manglende matlyst, er det viktig at man spiser oftere.

Hvis man lider av feber og kvalme og derfor ikke orker mat? Det kan være mange årsaker til redusert matlyst, slik som kvalme, depresjon, ensomhet, sykdom, underernæring, alkoholmisbruk, medisiner, . Regner nesten med at jeg ikke er alene om akkurat dette? Jeg får ikke til å spise noe, hvis jeg må lage det selv.

Ufrivillig vekttap skyldes sykdom, inntil det motsatte er bevist. Skal videre utredes i april viss ingen bedring. Jeg kan da ikke vere frisk når jeg er så trøtt og sliten, dårlig matlyst, . Jeg har vært plaget med kvalme siden i fjor sommer (juni).

Har dårlig matlyst, men prøver å spise som normalt. Svimmel og slapp, legen finner ingen årsak. Dvs er trett og slakk, orker lite, sliter med matlyst, har elendig. Dessverre er det ingen ledige fastleger i kommunen for tida. Ikke vært kvalm eller egentlig hatt noe særlige symptomer på graviditet.

Er nå gravid med nummer og har dårlig matlyst denne gangen . Har i dag opplevd å være litt kvalm og ha dårlig matlyst, i tillegg til ekstra øm korsrygg. Kan det være noe på gang, føler meg ikke helt bra nei. Og ofte blir jeg ordentlig kvalm etter jeg har spist, og noen ganger har jeg til og med.

Allmennsymptomer som dårlig matlyst, kvalme, hodepine eller vond smak i munnen. De hyppigste og mest alvorlige er kvalme og oppkast og forstoppelse.