Close

Ice gel gravid

Eis-Gel 20kan anvendes over hele kroppen. Viktig: Har du svært vondt, eller hvis det har vært ømt over lengre ti . Jeg har prøvd eis-gel for hodepine (og alle andre varianter: tiger balsam tigerbalsamskadelig for babyen eller?19. nov 2010ice gel19. feb 2010Hodepine hele tiden.5. jan 2010eis-gel verdens beste oppfinnelse:)18.

Det er nok ikke farlig, men man skal unngå Ibux smertestillende midler o. BufretLignendeKjøp Eis gel 1ml hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Jeg har kommet over en blå gele som heter Icegle.

Kan jeg bruke EIS-gel fra apoteket for øme muskler? Jeg er andre gangs gravi uker på vei og er litt bekymret for min vektoppgang. Gel som kan brukes ved stive muskler, smerter, kløe, hevelser, overtråkk, og er et supplement til ispakning.

Her er fra felleskatalogen: Graviditet: Se Kontraindikasjoner. Jeg bruke ice gel og varme dusjer om hverandre:-) 0 . Vis fullstørrelse AlfaCare Eis-Gel 250ml. Brukes ved skader el plager i muskler og ledd. Brukes ved skader eller plager i muskler og led både av akutt og .