Close

Hvordan vet man om trommehinnen er sprukket

Er det noen her inne som vet hvordan kan merke at trommehinen er sprukket? Dagen etter da vi skulle til legen var øreverket borte, men det hang igjen masse grønt puss på. Legen sa da at trommehinnen hadde sprukket.

Sprekt trommehinne – skal det ikke gå over da? Hvordan er det egentlig når man får sprengt trommehinna. Trommehinnen kan sprekke i forbindelse med mellomørebetennelser, men også som følge av direkte skade og trykkforandringer.

I tillegg kan trommehinnen skades dersom du får fremmedlegemer inn i øregangen.

Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer. Derfor er det viktig å gjenkjenne symptomer ødelagt trommehinne hjelpe oss får umiddelbar behandling. Men før du vet symptomene på en sprukket . Dro til legen og fikk vite at trommehinnen på venstre øret hadde sprukket og at det andre kom sansynligvis til å sprekke s. Det var som om jeg hadde i en ørepropp, men det gjorde ikke vondt og det blødde ikke. Jeg er redd at jeg miste min hørsel eller jeg vet ikke er det noe farlig eller hva.

Hei, jeg lurer på om jeg har sprukket en trommehinne. Vet du hva det kan være, og hvordan jeg får det vekk?

Det betyr ikke noe for hørselen etterpå, om trommehinnen er sprukket av seg selv, eller om den er blitt punktert. Alle kan få mellomørebetennelse, men det rammer mest barn. Gutten min på fikk ørebetennelse med sprukket trommehinne for et.

Vet hvor vondt det gjør rett før det går hull på trommehinnen, men ah! Hvordan vet man at trommehinnen er sprukket? En sprukket trommehinnen – også kalt en perforert trommehinnen – er en åpning i trommehinnen, i henhold til Health. Når den beskyttende trommehinnen får et .