Close

Hvordan late som man er syk

Uheldigvis kan man vel si det slik at jeg ikke er helt forberedt til. Hvordan å fake syk til å være hjemme fra skolen – Hjemmesidewka. Her er et par skritt for å sikre at du kan forfalske syk og komme unna.

Hvordan å fake syk til å være hjemme fra skolen. Man skal ikke under noen omstendigheter, ta virkelige medisinen . Eller du kan bare legge deg under dyna og late som du er syk? De som forstår seg på slikt, mener at man ikke kan bli syk av å fryse.

Hei nå skal jeg skrive litt om hvordan man spiller syk. De kan også late som om de har smerter, er deprimerte, eller gi inntrykk av at. Vel, jeg trenger å finne måter å bli syk! Jeg vet det skjer akuratt det samme som man spyr, men da føler jeg at . Ah, en som ønsker å late seg hjemme og henge på KG, og derfor ønsker tips om hvordan bli syk. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende16.

Så jeg lurer rett og slett på å late som om jeg blir syk. For syk til å gå på skolen – frisk nok til å gå ut om. Kan man be om å få utsatt jobbintervju om man er syk.

BufretLignendehvordan late som man er syk. Dette høres ut som min lillesøster når hun gikk på barneskolen. Hun latet alltid som hun var syk hver morgen en periode.

Hvis du vil late som om du blir syk, kan du begynne med å si at du ikke. På nettet kan man aldri vite hvem folk er, så ikke del kontaktinfo og .