Close

Hvordan fjerne arr etter selvskading

Mange skriver til oss med spørsmål om arr etter selvskading. Sliter med arrene som sitter igjen etter selvskading. Spørsmål for noen år siden slet jeg med selvskading, .

En konsekvens av selvskading er dessverre at man etterlater permanente arr. Behandlingen gjør arrene mindre synlige, men fjerner de ikke! Jeg kan ikke huske hvordan dette oppstod. Jeg vet ikke så mye om hvordan man går fram for å få fjernet dem, men jeg har tenkt å snakke med .

Dere som tidligere har drevet med selvskading. Jeg hadde desverre en dum periode i livet mitt. Jeg begynte å selvskade meg ved å kutte meg selv. Har dere hørt om noe som funker for å fjerne arr etter selvskading? Jeg ville fjerne arrene mine en gang jeg også, og jeg vet hvordan man gjør det også. Etter å ha kuttet seg i underarmen har hun fått sjenerende arr som hun.

Finnes det noen måte å fjerne disse arrene på, og hvor mye vil dette . Arr etter selvskading blir ikke dekket i større grad enn andre konsultasjoner i det offentlige hjelpeapparatet. Betalte flere tusen kroner i et forsøk på å få fjernet de største arrene.

Fjerne arr – Velvære, hudpleie og kosmetikk – Kvinneguiden Forumforum. Hvordan det blir etterpå eller om dine arr lar seg fjerne osv vet jeg . Hun tilbød gratis tatoveringer til folk som har arr etter selvskading. På Facebook opplyste hun om at hun ville hjelpe tidligere selvskadere med å .