Close

Hvordan bli kvitt nupper i ansiktet

Det første symptomet du nevner er de røde prikkene på overarmen og lårene, dette kan høres ut som små blødninger like under huden. Hvis den ikke forsvinner, så er prikkene med høy sannsynlighet blo lr noe sånt. Når jeg trener styrke og tar skikkelig i, opplever jeg å få flere små prikker på de områdene jeg har trent.

Over halvparten av oss har eller har hatt denne hudforstyrrelsen. Samlinger av små nupper (gåsehud) på utsiden av overarmene og lårene. Hode og nakke går som regel fri for smitte og kløe.

De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert skorper som følge av kløingen. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Altså: Jeg plages med at jeg har røde prikker på overarmene. Røde prikker som etterhvert ble til små nupper.

Jeg hadde masse av dette, og på avstand så hele overarmen min rødflammet ut. Du skriver at du har små rød prikker på armene og beina. Det kan kanskje dreie seg om Keratosis Pilaris. Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små.

Røde hunder: Et lyserødt, småflekket utslett starter som regel i ansiktet og.

Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet. De begynte som to små prikker som ikke var noe ubehagelig, men nå har de . Jeg har nupper i ansiktet som jeg vil bli kvitt, jeg har arr i panna etter kviser og. Har fått noen små ekle nupper på armene og i ansiktet. Noen måte å få fjernet dem på uten å ta en plastisk operasjon . Man kan lage seg en enkel skurekrem for å bli kvitt og få dem vekk. Vet det står på den første posten, men jeg skjønner ikke helt hvordan det går an. Jeg har sorte prikker og nupper i ansiktet, og jeg håper virkelig at sukker og olivenolje . Ekspertene kommer med tips til hvordan du kan bli kvitt problemet.

Noen ganger ser man det i ansiktet på barn også. Jeg har flere nupper i ansiktet mitt, spesielt i pannen. Vi hjelper deg å bli kvitt problemet, enten du er eller 50. Huden min er nesten bestandig uren og litt nuppete.

Den eneste måten å bli kvitt nuppene i huden er å ta laserbehandling. Nupper på huden kan oppstå på armer, ben, rumpe, lår og til og med i ansiktet. Det kan være mange årsaker til at huden blir ru og nuppete. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om .