Close

Hard kul i tannkjøttet

Jeg hadde rotbetennelse og da fikk jeg verk i tannkjøttet. Har en øm, ertestor, hard kul en cm over nedre kjevebein. For 2-uker siden merket jeg med tunga at jeg hadde en kul inni munnen.

En hard kul på eller ved tannkjøttet bak tennene kan være mangt, og det aller meste er helt ufarlig. I tillegg til smerter, kan symptomer på tannkjøtt kreft også inkludere en. Jeg har fått en liten kul i munnen (kjeven nede mot tunge).

Den er ikke vond og plager meg egentlig ikke.

Når jeg våknet i hadde jeg vondt på venstre siden av ansiktet. En bankende smerte som gikk fra munnen og opp til øyehulen, kjentes ut om . Munnhulesykdommer, sykdommer i tennene, tannkjøttet (gingiva), tennenes. Den abscess vil vises som en kul i tannkjøttet ved siden av tannen. Rød klump stikkende ut av tannkjøttet rett under tannen kjeven.

Helse: Hei, jeg har en rød klump i kjeven rett under en tann som . Ananya Mandal, MD Munnen kreft eller kreft i munnhulen er en relativt uvanlig kreft i Storbritannia og en mer vanlig kreft i enkelte deler . Da poden var mindre, så hadde han en kul i munnen. Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum – Helse sykdom . Ved kronisk ødematøs gingivitt blir tannkjøttet hissig og rødt. For hard bruk av tannbørste, tannstikker eller tanntråd kan gi avskrapninger, rifter og mindre sår. Smurte på dentinox i dag og da fant jeg en hvit hard kul i tannkjøttet oppe i munnen.

Tenkte først tann,men plasseringen stemmer liksom . Kan det gi like god helseeffekt å trene ei hardøkt i uka, sammenlignet med å spre trening utover alle dagene? Nettstedet WebMD har satt opp en liste over de vanligste munnproblemene man kan ha. Du oppleve en smertefull, myk kul på tannkjøttet eller bare en hard kul på tannkjøttet på? I denne artikkelen diskuterer vi tre mulige og vanlige årsaker til en kul . Jeg tror nok jeg har tannkjøtt betennelse, gjør sykt vondt bak i der iallefall.

Jeg får veldig ofte enn stor vond kul der.