Close

Halsbetennelse gravid farlig

Ja, jeg prøver jo å unngå medisiner når jeg er gravid sånn generelt da,. Hvorfor er det ikke bra å få virus når man er gravid? Hvorfor er det farlig å ta ibux når man er gravid? Halsbetennelse forekommer i alle aldre og er svært vanlig. Det er kjent at diabetikere og gravide kan være mer utsatt for halsbetennelser. Nå som jeg er gravid blir jeg litt ektstra bekymret for alle bakterier i kroppen.

Har hatt halsbetennelse og feber siden torsdag.

Jeg lå med influensa forrige gang jeg gikk gravi og det gikk bare fint. Men selve feberen i seg selv er ikke farlig for fosteret. Noen som har opplevd halsbetennelse som gravid? Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende1. Er det noen som har fått dette mens de har vært gravid og innebærer det noe.

Det som er farlig er å gå for lenge med infeksjon i kroppen! Streptokokker og halsbetennelseinnlegg28. Feber og halsbetennelse – farlig for fosteret? BufretLignendeStreptokokker er den vanligste årsaken til bakteriell halsbetennelse. Ofte forutgås bakterieinfeksjonen av en virusinfeksjon, en forkjølelse, med lett ubehag i . Jeg har klart å få meg en lekker halsbetennelse. Er det på noen som helst måte farlig for babyen om jeg går med . Lurer på om jeg har fått halsbetennelse, og om dette i såfall kan være . Godt samliv kan ha mer og si for mor og barns helse under graviditeten enn tidligere antatt.

Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget.