Close

Forkjølelse gravid symptomer

Svir i øynene og er såååå trett, tett i nesen og sliten generelt. Her er symptomene på graviditet som legen glemte å fortelle deg om. Symptomer: Det føles som om du har evigvarende forkjølelse.

Det mest åpenbare tegnet på at du er gravi er at mensen er uteblitt. Så idag tidlig har jeg søkt litt på nette etter hvilke symptomer man kan få og kom over at forkjølelse er ett symptom på graviditet. Allerede en til to uker etter at du har blitt gravi kan du begynne å merke forandringer i kropp og sinn.

Men ikke alle merker disse forandringene.

Jeg er gravid i uke med forholdsvis få symptomer. Hva er dette med at forkjølet kan være et symptom på graviditet? Kjenner litt vel mye av disse tegnene nå. Jeg har nettopp fått vite at jeg er gravid.

Utover dagen i går begynte jeg å bli forkjølet, og siden i går. Noen opplever at skummet melk eller mandler demper symptomene. Her er symptomene på graviditet som legen “glemte” å fortelle deg om.