Close

Eos lip balm farlig

Søksmålet mot karakteristiske, runde leppepomaden fra EOS er ute av verden. Ifølge nettavisen inneholder den oransje fuktighetsgivende leppekremen fra EOS phenol. Produktet det dreier seg om er Medicated Lipbalm .

Mens på den tvilsomme listen finner vi Carmex Classic moisturising lip balm, Burt´s Bees Beeswax lip balm with vitam E peppermint, Eos Lip . En omfattende test, gjort av Forbrukerrådet, viser at helt lovlige leppepomader inneholder stoffer som kan gi hormonforstyrrelser, kreft og . Skadelig er noe farlig, det kan man ikke si at mineraloljer er. Jeg kjøpte akkurat Decleor Lip Balm, den heter vel bare det tror jeg.

Jeg har brukt eos sin før, jeg syns den funker like bra som lipsyl og jeg kan. En annen bra jeg kan tipse om er en hvit lipbalm fra l’occitane. L´Occitane Ultra rich lip balm shea butter.

LÆS OGSÅ: Små børn udsættes for farlig kemi i brystmælken. Women say they have blisters and Rashes after using EOS lip balm . Eos Sweet Mint har en frisk og god lukt, og smaker som mint. Eos og må si at jeg foretrekker Rosebud Strawberry lip balm da den .