Close

Cosylan og bilkjøring

Cosylan, hostesaft med morfin og trekant – er det tillatt å kjøre bil etter å ha inntatt dette? Det er jo varseltrekant på Cosylan, og det tenkte jeg ikke på i morges. Men hvor lenge bør en egentlig vente før det regnes som trygt å kjøre bil? Cosylan kan nedsette reaksjonsevnen, og dette må du ta hensyn til i tilfeller hvor det kreves skjerpet oppmerksomhet, for eksempel ved bilkjøring og bruk av . Det har en virketid på 4-timer, så etter ett par timer vil jeg tro du kan vurdere om du er kjørbar. LES: Australsk undersøkelse om piller og bilkjøring.

Mange vet heller ikke at hostemedisinen cosylan er skummel. Cosylan er en veldig vanlig hostesaft som selles MASSE av. Legen min sa at jeg ikke kunne kjøre bil når jeg hadde tatt det.

Hjelper cosylan mot slim i lungeneinnlegg30. Må jeg søke fylkesmannen for å kjøre bil på smerteplaster og. Pinex Forte, Codaxol, Cosylan, Nobligan, Tramadol, Norspanplaster, . Unngå å kjøre bil hvis et legemiddel gjør at:.

Så fikk jeg streng beskjed om ikke å kjøre bil eller utføre riskiofylt arbeid.