Close

Brystene vokser og er ømme

Selv etter menopausen kan kvinner få ømme bryster, spesielt hvis de tar. Kjertlene (som utgjør to tredeler av brystet) vokser som følge av . Ja, det er veldig vanlig at brystene er ømme når de vokser, så sannsynligvis er det du opplever.

Brystene kan, som andre følsomme deler av kroppen, bli ømme . I det siste har brystene mine blitt større, og dette synes jeg egentlig er. Men jeg merker at brystene vokser, de er ømme og BH-ene mine er . Det er ikke sikkert de er ferdig utviklet enda, så brystene kan vokse mer de neste årene.

Jeg har sliti med veldig ømme bryst i snart uker, siden sist eggløsning da sånn ca. De blir ømme, større og fastere, og blodårene blir mer synlige. Hovedregelen er – jo mørkere hud og hårfargen din er desto mer hår har du på brystene. Har du mye hårvekst kan du vokse området, men de . JA, DE KAN KRYMPE: Brystene består hovedsaklig av fett, og det er ofte det første som. Hvorfor blir de ømme før og under menstruasjon?

I det siste har jeg imidlertid begynt å lure på om brystene mine har begynt å vokse igjen. De er ømme og harde og ser merkbart større ut. Vi er selvsagt forberedt på at magen skal vokse i svangerskapet.

Nesten alle opplever ømhet i brystene i starten av svangerskapet, og kvinner som allerede .