Close

Brennende følelse nederst i magen

Det begynner gjerne å brenne nederst i magen, noen ganger kjenner jeg at det presser mot underlivet, og brenningen blir gjerne verre når jeg . Jeg har hatt samme følelse som deg etter EL, først begynte det som. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du. Symptomer: Brennende smerter nedenfor eller bak brystbeinet som bli . Har siden juni slitt med sykdomsfølelse som har blitt stadig mer . Det kom helt plutselig mens jeg lå strekk ut på sofaen og slappet av.

Hei:) Har en brennende følelse nederst i magen,er i uke og har blitt litt mye løping og. Kjennes ut som en brennende følelse og er værst om natta og når jeg står opp. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted.

Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra. Det kan være hyppig eller sviende vannlating, og da er det ikke så mye tvil om årsaken. Men nå har jeg ikke noe sviende følelse lengre, men føler fortsatt at jeg.

Litt rar i magen (tung følelse), tisser omtrent hele tiden og litt stikking . Hver eneste dag sliter jeg med uutholdelige smerter i magen. Det er en brenning og etsing som varmer på en vond måte i hele magen. I dag brenner det litt nederst i magen.

Jeg har også hatt en brennende følelse i høyre side de to siste dagene. Etterhvert brennende følelse nedover lårene. For min del er det intenst vondt nederst i magen, rundt livmorhalsen, i starten. Mensmurring og en brennende følelse bak skambenet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.

Får ofte en brennende følelse og det blir veldig varmt nederst i. Hva som forårsaker en brennende følelse under huden på baksiden?