Close

Brennende følelse i underlivet gravid

Hei Er så mye som skjer med kroppen nå som jeg er gravid og blir mye jeg går å lurer på om er normalt eller ikke. Da vil man se tynn, boblete, blek grønn eller grå utflod. Kløe i skjede og skjedeåpning, brennende følelse i underlivet, hyppig vannlating og samleiesmerter . Plagene blir beskrevet som sviende, kløende og brennende.

Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet. Kan dette være et tegn på at jeg er gravid? Her har vi samlet alt innhold om svie i underlivet for deg.

Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Den enorme påkjenningen graviditet og fødsel representerer gjør det helt. Ikke vondt men litt sviende, trykkende følelse.

Det er mye lettere å få nå som man er gravid. Noen som har litt brennende følelse i underliv ved sopp? Generelt om prøving › Forsøk og prøving › RugetidenBufretLignende12.

Da jeg ble gravid hadde jeg stikkinger i underlivet et par ganger om dagen fra. Mensmurring og en brennende følelse bak skambenet. Hei, Jeg har i flere år slitt med smerter i underlivet og ved samleie.

ALDRI skjedd før), brennende følelse i underlivet, oppblåshet,.