Close

Bevegelig kul på halsen

Problemet nå er en kul du har kjent på halsen. Disse kulene kjennetegnes av at de er fritt bevegelige i forhold til . Den ene er på størrelse med ei lita nøtt, har en glatt overflate, ikke så bevegelig, og ligger på innsiden av kraniebeinet.

Jeg har en ca cm stor kul langt nede på halsen, nesten der skulderen begynner. På henvisningen har legen skrevet glatt, bevegelig. Spesielt om knuten er øm, bevegelig og har tilkommet raskt.

En kul i halsen kalles også en halsmasse.

Halskuler eller -masser kan være store og synlige, eller svært små. AnonymforuJeg oppdaget en liten kul på venstre side av halsen igår. Bevegelig kul under huden på leggen – kreft? Er den glatt og bevegelig eller mer hard og ruglete? Har hatt glatte og bevegelige kuler på ryggen. Knall hard kul nederst på halsen – posted in Helse: Det er en knall hard kul.

Litt snodig, da den er stein harbevegelig til en hvis gra og ikke . Hei Jeg merket plutselig her ikveld at jeg har en liten kul på halsen. Kulen kjennes ganske hard ut og sitter ca 3-cm ned fra mitt venstre øre.

Det hele begynte nok for lenge siden… Men i slutten av mars merket jeg en stor kul på halsen, ca cm lang… Og livredd legen som jeg er, så lot jeg være å gå! Jeg ble syk med noe hals greier den sommeren jeg fylte 20. Folk: Hvis du oppdager en kul, tenk på at det kan være kreft. De ligger etter hverandre, bak øret og et godt stykke ned på halsen.

Hvis de e bevegelige så er de mest sannsynlig bare fettkuler. Min sønn har hatt en stor kul på samme sted som (det høres ut som) din pode har. Kreft i hode- og halsregionen kan også vise seg som en kul på halsen.

Det er for øvrig sjelden at hode– og halskreft sprer . KULER: Dersom du har funnet en kul under armen eller i lysken vil dette i. Hei, jeg oppdaget en kul på halsen for ca. Men nå har jeg altså lymfeknuter som ikke vil gå bort, den ene er veldig liten, myk og bevegelig. Hver natt drømmer kreftsyke Selma Jacobsen (3) at hun slåss med ulven. Min hund på år har to golfball store kuler på hver side nederst på halsen i.