Close

Avføringsprøve hvor lang tid

Etter lang tid med diare, sendte jeg inn avføringsprøver. Fikk beskjed at jeg hadde fått tarmbaterien ampylbactrer. Nei, de skal vel se etter noen bakterier da.

Har gått en uke nå så begynner å bli utålmodig. Jeg fikk et sånt glass av legen med beskjed om å sende inne avføringsprøve. Men jeg lurer på hvor mye som trengs, og hvordan jeg gjør det?

Kreftsvulster i tarmen har som regel lett for å blø.

Den avføringsprøve blir sendt til et laboratorium hvor visse kjemikalier og en. Parasitter som bendelorm kan bli opptil meter lang og lå millioner av egg . Det vil ta ekstra lang tid hvis det må foretas ytterligere spesialfarginger av prøven. En avføringsanalyse er en undersøkelse som kan brukes til mange forskjellige ting.

Hvor lang tid tar det før en fersk avføringsprøve mister diagnostisk verdi? Til hvor lang tid det tar med svar på prøve: Det er søndag i dag. Sist jeg leverte inn avføringsprøve tok det en uke før svaret kom.