Close

Vondt midt i ryggen venstre side

Smerter i siden kan oppstå nokså akutt og betegnes flankesmerter. Jeg har hatt smerter bak på ryggen, litt på venstre siden konstant i et døgn nå. Jeg kan ikke si det helt sikket, men det virker som om smertene . Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen.

Vondt i ryggen kan vi alle oppleve innimellom, men dersom smertene sitter . Ryggsmerter på nedre venstre side er vanlig, og har flere årsaker. De to typer smertestillende folk beskriver lidelse i sitt korsryggen er akutte ryggsmerter og .

Smerter i øvre del av ryggen, mellom skulderbladene, rammer svært mange av oss. Smertene kan ligge midt i ryggsøylen, eller ut mot en av sidene. Smerten kan stråle opp til nakken og ut i armen, vanligvis den venstre siden, men også i . Jeg har den siste mnd hatt vondt midt i ryggen og nå lurer jeg litt på hva dette kan.

Jeg får slike stikkende smerter som stråler utover ribbeina på høyre side. Hei, da jeg våknet i morges hadde jeg så vondt i venstre fot at jeg . Jeg har smerter i venstre del av magen og venstre nedre del av ryggen. Smertene kommer og går, men de er veldig sterke ved fysisk aktivitet, . Det sitter liksom inni et sted føler jeg.

Helt nederst på siden på venstre side, liksom oppå venstre hoftekam eller noe. Smerte på venstre side av magen som vedvarer eller oppstår rett etter at du har spist.