Close

Vondt i nyrene når jeg puster

Får ondt også når jeg trekker pusten dypt eller hoster. Har hatt inntak av feit mat og en del alkohol i de siste . Kan man få vondt for å puste ved nyrebekkenbetennelse?

Jeg har vondt i ryggen der jeg tror nyrene sitter, og det gjør skikkelig vondt når jeg . Smerter i flanken kan skrive seg fra magetarmkanalen, milt og lever , nyrer og urinveier. Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn. Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn eller hoste er vanlig.

Vondt i ryggen ved innpust kan skyldes ribbensdysfunksjon kombinert med muskelspenninger i ribbensmuskulaturen og . Vondt i ryggen når jeg puster – posted in Helse: Hei! Når jeg våknet i dag så hadde jeg utrolig vondt i ryggen, og spessielt når jeg puster inn. Vondt når jeg puster inn + smerter i venstre skulderinnlegg10.

Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende4. Gjør vondt i ryggen, omtrent der hvor bhstroppa er. Det gjør vondt når jeg nyser, gjesper hikker osv.

Jeg ble kortpustet og fikk smerter når jeg trakk pusten dypt.