Close

Vondt i halsen ved gjesping

Det som bekymrer meg er at det er skikkelig vondt ved gjesping og også ubehag ved svelging, spessielt på kvelden når jeg er litt sliten i halsen. Det gjør vondt når jeg svelger og når jeg gjesper. Har ikke noen andre symptomer på forkjølelse, har ikke .

Har hatt veldig vondt i halsen dei siste 4-dagane. Hoster ikkje, har ikkje rennande nase, og snakker helt rent. Forskjellige tilstander hvor svelget og halsen er irritert, kan gi vondt i halsen og.

Heisann, jeg har veldig vondt helt øverst i halsen på venstre side under.

Du skriver at du har vondt og det strammer i halsen når du gjesper . En annen smerte jeg har kjent er en smerte i halsen når jeg svelger, men ikke ved. Helse: Noen ganger når jeg gjesper så oppstår det en kraftig smerte som går helt fra halsen og mot midten av haken, men stopper . Dette røret åpner under svelging og gjesper. Det påvirker strupeslimhinnen, noe som resulterer i sår hals, vondt å svelge, heshet, øreverk og noen ganger . Enkelt sagt, er det sår hals en betennelse eller infeksjon av slimhinnen i halsen. For det andre, hvis det gjør vondt å gjespe også, gurgle med saltvann . Jeg har vondt på venstre side av halsen min.

Hmm, finnes det flere måter å få vondt i halsen?

Tja, sånn at det gjør skikkelig vondt å svelge, hoste og gjespe. Det er noen tiltak som kan minske plagene mens halsen blir bedre. Småbarn har ofte vanskelig for å fortelle akkurat hvor de har vondt. Det skjer vanligvis når vi svelger eller gjesper, da åpnes den Eustachiske tuben kortvarig og tillater luft å slippe inn eller ut av mellomøret. Maten setter seg fast i halsen og man kan gulpe opp ufordøyd mat. På grunn av dette endrer mange matvanene sine og tilpasser . Har ikke gjort noe galt eller noe vondt mot noen i hele mitt liv, har bare tatt igjen på de som har fortjent det, eller.

Kan også få en propp i øret når du gjesper, har det nå, ikke noe gøy! Det kan bli så vondt at jeg må ta smertestillende. I fjor sommer hadde jeg svært vondt i øverst delen av magen på venstre. Etter en ukes tid så ble dette verre; jeg fikk kjempevondt i halsen, .