Close

Vondt i bihulene og hodet

Du merker fort om den snørrete nesen din skyldes tette bihuler om du bøyer deg. Ellers er et generelt råd å sove med hodet høyere enn kroppen. Hele hodet: Det er bihuler i hele ansiktet.

Hvis man banker lett med en finger over bihulene vil man også få vondt. Dersom utførselsgangen fra bihulene tettes til, vil trykket inne i bihulen øke og det oppstår smerter. Ny og effektiv behandling: Ballongdilatasjon mot tette bihuler.

Jeg fikk særlig vondt i pannen og ut mot ørene fordi jeg ikke klarte å utligne trykkforskjellen.

Jeg følte meg nesten alltid tung i hodet. Det kan da være bakterier i bihulene som formerer seg og fyller opp. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det . Ved forrige flytur, når flyet skulle ta av og opp i luften fikk jeg veldig vondt i nakken og bakhodet. Fikk veldig sterke smerter, trodde hodet skulle sprekke.

Bihuler som er tette får en til å føle seg tung i hodet. Jeg har slitt fælt med vonde bihuler hver gang jeg blir forkjøla, og det kunne pågå i 4-dager der de . Noen ganger sitter smerten bakerst i hodet, andre ganger i pannen og noen ganger virker det som om. Vet ikke om jeg kronisk tett, men føler det slik(får ofte vondt i bihulene) så tenker.