Close

Vondt i beina når jeg ligger

Smerter og nummenhet i bena – Lommelegen. Så kommer det smerter og nummenhet i ett eller begge bena, som oftest i høyre ben. Når jeg så reiser meg greier jeg nesten ikke å gå, veldig .

Mine bein, eller ikke direkte beina, men mer føttene er smertefulle å trå på, Det. Vondt å trå på, og må ofte manne meg opp til å reise meg opp når jeg er på. Kan sove bare et titalls minutter, så ligger jeg der å glaner i taket. BufretLignendeVed blodpropp i beina, eller dyp venetrombose (DVT), danner det seg en blodpropp i. Mange klager på smerter både når de går og når de ikke beveger seg. Hva kan årsaken være til at jeg har smerter i beina? Når bør jeg gå til legen med smerter i beina?

Det er ikke farlig å gå til man får vondt og etterpå fortsette så lenge man kan før man . Det gjør ikke så veldig vondt når jeg går, men når jeg kommer hjem og har satt meg. Det verker i helene når de ligger ned mot underlaget. Når du da ankommer sykehuset vil de utføre en EKG for å bekrefte eller. Dette kommer av at en av putene som ligger mellom ryggvirvlene våre har. KRIBLER: Et påtrengende behov for å bevege beina, vanligvis. For når sengepartneren ligger og rister eller sparker under dyna hvert andre . Urolige ben er at man føler for å holde bena i bevegelse på grunn av at man føler et.

Urolige ben kjennes som kribling eller uro når man ligger eller sitter i ro. Tilstanden kalles også restless legs, urolige bein. Plagene forsvinner nesten omgående hvis du beveger på bena, men de kommer ofte raskt tilbake når du . Stopper smertene når du har hvilt deg litt? Svarer du ja på disse spørsmålene kan du ha åreforkalkning i beina, eller såkalte ”røykebein”, sier karkirurg Steinar . Hvis du har smerter nederst i ryggen når du ligger kan.

Hvis du opplever stråling i begge beina så mistenker man dessverre at . Det at det er vondt når du ligger kan være en reaksjon fra når du gikk, om. Jeg hadde også med smerter i bena(fra uke 19), tok opp dette med . Hvis arteriosklerosen blir alvorlig, kan du ha smerter i beina selv når du sitter stille. Du kan få hudforandringer eller sår på beina eller føttene som ikke gror . Kjenner du lammelse i kroppen, som i armer og bein, eller andre. Har du vondt eller føler ubehag i brystet, eller har du smerter i armen. Blod har en tendens til å hope seg opp i beina når vi sitter eller ligger i lange perioder. Jeg får VELDIG vondt i beina når jeg har mensen.

Har du veldig vondt under mensen finnes det smertestillende som hjelper. Er det vanlig å få veldig vondt i et av beina i ryggen og i halebeinet når jeg ligger mot et hardt gulv? Har begynte å få så vondt i hoftene når jeg skal sove, dvs klarer ikke. Er litt langt i fra Bergen til Moss, men det ligger visst nok en ART.

Mitt spørsmål, når du verket i beina, hadde du noe vondt i knærne da?