Close

Vondt i beina når jeg går

Svarer du ja på disse spørsmålene kan du ha åreforkalkning i beina, eller. I tredje stadium har du også smerter når beina holdes i ro, spesielt når du løfter beina. Vi blir som regel anspente hvis vi ikke finner løsning på det vi går og strever med. Når bør jeg gå til legen med smerter i beina?

Hver dag går jeg meg en tur i rask gange på ca time. Problemet er bare at jeg får så vondt på framsiden av leggene. Dersom du har smerter i beina på grunn av nedsatt blodsirkulasjon,.

Når pulsårene blir trange får musklene i beina, og spesielt i leggene, for . Små brister i føttene kan gjøre vondt når du går. Smerten kan sitte i fotsålen, på siden av foten, eller i hele foten. Det gjør ikke så veldig vondt når jeg går, men når jeg kommer hjem og har satt meg ne og så skal reise meg opp igjen, da er det rene torturen . Så kommer det smerter og nummenhet i ett eller begge bena, som oftest i. Jeg går og står mye i jobben, sitter kun når jeg har matpause. Innimellom, når jeg går, får jeg en intens skjærende smerte i denne . I stedet svarer den med å gi deg sterke smerter i beina.

Og når du går i gang med den neste treningstimen, føles det som om du løper på glass.

Hvis man fortsetter å trene på tross av at man har vondt, vil smertene til slutt . Ligger et sted mellom lav og moderat tempo, blir nokså svett. Det eneste som frister av trening er å gå turer, men dette gjør at jeg . Det er ikke farlig å gå til man får vondt og etterpå fortsette så lenge man kan før man . Ved blodpropp i beina, eller dyp venetrombose (DVT), danner det seg en blodpropp i. Mange klager på smerter både når de går og når de ikke beveger seg. Vondt i bena er veldig typisk tegn på vit. Smertene i leggene farer som kniver i beina når jeg går til ro. Det å ha vondt i foten og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt.

Hvis arteriosklerosen blir alvorlig, kan du ha smerter i beina selv når du sitter stille. Mandag fikk jeg veldig vondt foran på begge leggene. Noen som vet hva dette er og hvordan bli kvitt det?

Problemet er at jeg har slitt med vondt i beina nå flere månder. Når jeg går så blir det med en vaggende gange fordi det er vondt. Hvorfor får vi vondt i beina, og hva er de beste kurene? Typiske symptomer er kalde føtter og leggsmerter når du går.

Har hørt at dette er pga for lite oksygen i beina ellernoe, men er ikke sikker. Når jeg løper eller går fort får jeg etterhvert ganske vondt foran på .