Close

Vondt å føde med hemoroider

Vonde hemoroider skrevet i Mammas kropp: Vet ikke hva jeg skal gjøre. Forum › Termin- og barselklubber › 2010BufretLignende8. Er det noen andre som har opplevd at de gjorde vondt under fødselen, og hva kan jeg gjøre nå for å bli kvitt dem. HASTER – sinnsykt ond hemoroideinnlegg6. Vonde hemoroider sent i svangerskapet – Lommelegen.

Er ganske desperat, har fått hemorider og er i uke av sv.

Jeg er nå uker på vei, og har selvfølgelig fått hemoroider. Det er ikke vondt, og klør ikke, men de er utenpå. Smurte og kjølte ned med isbiter, men det var vondt som bare det like vel.

Grein meg gjennom dagene og gruet meg til fødselen som jeg før . Hei jordmor Jeg tror jeg har fått en enorm hemoride der bak , har vondt ved. Jeg fødte mitt første barn for mnd siden og har siden slitt med hemoroider. Hemorider kan være plagsomt, det er helt sikkert! Du vil nok kanskje merke mer til dem etter fødselen, enn akkurat når du skal føde.

I svangerskap og etter en fødsel kan det oppstå hemoroider.

Hemoroider er ufarlige, men kan være svært plagsomme og smertefulle. Fortsettelse av kommentarer fra side om hemorider. Wasp skrev 2010-11-10: Tok strikk rundt stk hemorider i dag, og det er forferdelig vondt nå.