Close

Vondt etter å ha boret

Dette var første gang jeg boret så jeg vet ikke hva som er vanlig med. Samme problem selv,de boret ett hull under fyllingen,og dette var midlertidig sa dem. Var hos tannlegen og boret et hull og hadde en fylling for snart uker siden.

Hadde du også av og på smerter eller hvordan var det hos. Du burde ringe tannlegen din, for bare ha har sett bilde. Spør tannlegen › Tidligere besvarte spørsmålBufretLignende Vurdering: – ‎stemmerMen nå, dager etter at jeg var ferdig hos tannlegen gjør det ekstremt vondt i tennene.

Er nerven nekrotisk (død), må du også ha en rotbehandling.

Men jeg er pysete og vil gjerne ha bedøvelse uansett. Helse: Jeg borret en tann i dag med bedøvelse. Er det riktig at jeg skal ha litt vondt i tannen jeg har borret . Vondt etter tannlegebesøk – NybaktMammaforum. Helse og velvære › Mors helse og egenpleieBufretLignende12.

Er det vanlig at man ikke klarer å tygge på den siden man har borret på samme dag som man har borret? Dersom pulpa er frisk nok, vil symptomene ofte roe seg ned av seg selv etter en tid. Når resultatet likevel ikke blir som vi ønsker, kan dette ha ulike årsaker.

Her er det du kan forvente etter tannlegen forteller deg at du må få ordnet et.