Close

Verker i armene

Det å ha vondt i armene og nærliggende strukturer (skulder, albue eller håndledd) kan være særdeles plagsomt. Jeg har fått en del smerter i armene mine. Jeg kan ikke helt beskrive om det er leddene i armene som verker, eller om det er musklene.

Jeg plages med kraftløse armer med intens verking. Og dette er særlig når man har gjort tyngre ting, for meg er det verst når jeg skal henge opp . Smerter som stråler ned i armen og i noen tilfeller helt ut i fingrene kan ha forskjellige opphav til. Plutselig får pasienten vondt, ikke bare lokalt i en arm eller ryggen, men over alt.

Legen vil først foreta en rent klinisk undersøkelse . Er ei kvinne på år, Har i år hatt smerter i begge armene. Merker og jeg mister kraften i armene når jeg løfter . Verking og nummenhet i musklene som kommer og går. Armene kunne verke, føltes såre, ømme i leddene og skuldrene. De siste måndene har jeg gått og følt nærmest en slags brenning i begge armene, fra skuldrene og ned. Jeg kan sitte helt i ro og kjenne at det . SymptoSmerten sitter oftest i skulder og overarm.

Tror kanskje jeg var litt uheldig sist jeg trente.

Sitter i skrivende stund med sinnsykt vondt i begge armene.