Close

Veldig svingende blodtrykk

Problemet er at blodtrykket hans er ekstremt ustabilt, og nesten uansett. Du har havnet i en krevende situasjon og har sikkert vaert igjennom mange legebesoek og . Når legen skal avgjøre om en pasient trenger behandling mot høyt blodtrykk, brukes det gjennomsnittlige blodtrykket fremfor å se på de faktiske .

Jeg har prøv men finner liksom ikke sammenhengen med svingende blodtrykk. BT har vært helt normalt, men har jeg lavt BT så merker jeg det ved at jeg er veldig svimmel, har . Systolisk og diastolisk blodtrykk på to forskjellige måter. Det systoliske blodtrykket som oppstår når hjertet slår. Det er karakteristisk at denne sykdommen i hvert fall i begynnelsesstadiet har et svingende forløp. Blodtrykket er fortsatt veldig svingende. I dag våknet jeg at jeg var kvalm og svimmel.

Da var blodtrykket veldig lavt, håper at det stabliserer seg . Er det vanlig at blodtrykk blir høyt når en har ME? De fleste med høyt blodtrykk, føler seg ikke syke. Høyt blodtrykk er heller ingen sykdom i seg selv, men det øker risikoen for hjerteinfarkt, nyreskade og slag. Blodet pumpes bort fra hjertet gjennom pulsårene . Har ikke permisjon før i januar, men kjenner jeg sliter en del allerede.

Normalt har man et blodtrykk med et undertrykk på – og et. Nå mens jeg har vært dårlig, har jeg hatt et veldig svingende BT på alt fra . Det har vært litt grums med meg, litt protein i urinen og veldig svingende blodtrykk. Jeg er ekstremt energiløs og slapp, høy puls og mye . Dette ble et veldig langt innlegg, men det er også en ganske lang historie. Er et blussende rød i ansiktet et tegn på høyt blodtrykk? Hvis du føler deg veldig svimmel eller faktisk svak, kan det være du har lavt blodtrykk.

Men jeg har også veldig svingende blodtrykk og det er nok bare hormonene. Jeg kan ha hjerteklapp i det ene øyeblikket og reise meg opp og . Stress er en veldig vanlig årsak til problemer med svingende blodsukker og for.