Close

Tørr i halsen gravid

Noen andre som sliter med slim i halsen og eller tørr hals i. Jeg ble faktisk spurt om jeg er gravid i dag av et helsepersonell som mente hun kunne se det på meg i ansiktet. Blir så tett i nesen,og tørr i munnen om natte.

Foreldre › Gravid › Ekle symptomer under graviditetenBufret5. Her er symptomene på graviditet som legen glemte å fortelle deg om. Jeg er år gammel og gravid i sjette mn på 5. Hosten er tidvis tørr, tidvis med blankt slim.

Det er nok for tidlig å kjenne noen symptomer på graviditet allerede nå. Mine symptomer var SYKELIG tørr hals og merkelig forkjølelse. Gravid 20- Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg3. Jeg har fått innmari vondt i halsen de siste dagene. Er ikke syk, men bare veldig tørr i halsen og sår. Lavt stoffskifte, munn og slimhinnerBufretLignendeinnlegg – ‎forfatterejeg drikker og drikker og drikker, men er så tørr i munen og halsen at jeg knapt kan svelge 😯 har inntatt.

I flerre uker, vokner jeg på natten å er KNUSK tørr i munnen. Tørr i halsen og utrolig tørst JA, tørrhoster en del også. Jeg mistenker at jeg kan være gravii så fall ukepå vei.

I går og i dag har jeg vært tørr i munnen, noe jeg aldri er.