Close

To ppiller på en dag

Dermed har jeg tatt piller i dag selv om jeg tok pillen som vanlig i går. Jeg har tatt piller på samme dag, Hva skal jeg gjøre? BufretHei 😀 Jeg går på logretto p-piller og har kommet skjvt ut. Det vil si at jeg ligger en dag foran enn det jeg skal.

Jeg har tatt piller på samme dag, Hva skal jeg . Man bør helst ta kun en p-pille hver dag, men dersom det skjer en feil og man tar to en dag, er ikke dette noe farlig. Ingenting vil altså skje med deg, fortsett å ta .

Du har glemt å ta p-pillen til rett tid (eller vært magesyk). Dette kan bety at du må ta to piller samme dag. En dag trodde jeg at jeg hadde glemt pillen, så jeg tok en ekstra pille to timer etter jeg hadde tatt . Jeg trodde at jeg hadde glemt en pille, så jeg tok to samme dag og fortsatte siden.

Men nå ser jeg at jeg bare hadde begynt på feil dag p. Jeg surret litt og tok først en pille av et gammelt brett tidlig i morrest, og utpå dagen lå det nye brettet på badehylla og jeg glemte at jeg da . Og nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre i morgen. Glemmer du ofte å ta p-pillene dine, bør du snakke med lege eller helsesøster om andre prevensjonsmåter som ikke må tas hver dag, for eksempel p-plaster, .