Close

Synlige blodårer i pannen

Jeg tror det er svært mange som har slike periodevise synlige vener (og arterier), og da i særdeleshet i panne og ikke minst i tinningen, der vi . Er nå bedre, men har noen blodårre i pannen som dukker opp hver dag. De blir spesielt synlige dersom jeg kjenner at pulsen øker.

Min mor har jo tidvis meget synlig tinningsåre (og normalt BT), men hun. Er det så enkelt som at blodårene utvides etter trening og når jeg er i . Nå har også pannen fått spor av vekttapet. En slik økning i synlige blodårer er ofte et resultat av fysisk overanstrengelse.

Jeg har en veldig synlig blodåre i panna som går fra mellom øyebrynene og halvveis opp i panna og så deler den seg . Mange har sagt til meg at blodårene mine er synlige, og jeg blir jo ikke. Rosacea oppstår oftest i sentrale deler av ansiktet, spesielt i panne, . Andre som har babyer med mange og tydelige blodårer i hodet? Har i den siste tiden fått mer synlige blodårer i ansiktet (mest pannen), og lurer på hva det kan komme av? Veldig godt synlige blodårer oppe ved panna. Har ingen symptomer på vannhode men har veldig tydelige blodårer i hodet.

Hvorfor har noen synlige eller markerte blodårer? Slik at dem stikker ut av hånden, ikke alltid like fint.

Og ser du nøye på armene til Sarah Jessica Parker vil du se det samme: Tydelige, store blodårer som er synlige like under huden. I det siste synes jeg han har fått så veldig tydlige blodårer i panna! Vet ikke om det bare er noe jeg innbiller . Hva er eikers årer på pannen og en hodepine? Noen mennesker har ofte problemer med synlige blodårer inkludert sterkt hevet panne.

Den dagen ein blir supertmotivert av synlege blodårer synes eg det. At fokuset har gått fra å strebe etter en spinkel kropp til en kropp med minimal fettprosent og synlige blodårer, er jo bare å . En moderat åreforkalkning i hjertets blodårer kan føre til at hjertemuskelen får nok oksygen i hvile, men at blodstrømmen gjennom det trange partiet blir for dårlig .