Close

Syk fra jobb dårlig samvittighet

Jeg løy om at jeg var syk i dag for å slippe jobben. Sekunder etter at jeg fikk beskjed om at det var greit, fikk jeg utrolig dårlig samvittighet. Ingen skal ha dårlig samvittighet for å være syk.

Det vil si at vi i gjennomsnitt er borte fra jobben pga. Jeg jobber i helsevesenet, og har i helgen vært syk når jeg egentlig skulle jobbe. Har hatt en helt grusom helg med influensa.

Dårlig samvittighet for å være syk og borte fra jobbinnlegg26.

Dårlig samvittighet av å være hjemme fra jobbinnlegg30. Dårlig samvittighet for å være borte fra jobben? Hvordan stoppe dårlig samvittighet fra å være borte fra jobb pga. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende5. Hei Jeg er svært sjeldent borte fra jobben min. De gangene jeg har vært borte er fordi jeg, eller barnet mitt har vært sykt.

Er sykepleier og jobber i hjemmesykepleien. Så derfor har jeg vært hjemme fra jobb i dag, til tross for at jeg har mye å gjøre. Jeg har dårlig samvittighet så det holder.

Hvorfor får vi så dårlig samvittighet ovenfor jobben og kollegaer om vi må være hjemme med syke barn? Nær av nordmenn svarer at sjefen gir dem dårlig samvittighet når de er syke. Det er langt flere enn i alle andre land hvor undersøkelsen . Jeg har så dårlig samvittighet når jeg må melde meg syk en dag. Selv om jeg sjelden er borte fra jobb så tenker jeg at nå må de finne. Han legger vekt på at det er lov å gå på jobb når man er syk, og det er.

Ekspert: – Lettere å være syk i jobb enn i skole. Stort sett i barnas liv har jeg vært hjemme eller jobbet små stillinger, av den. Jeg kan da ikke ha dårlig samvittighet for at jeg er syk.

Nå har jeg blitt skikkelig syk, og jeg tenker at hadde jeg lyttet til. Om jeg hadde gjort det ville jeg bare hatt dårlig samvittighet for de som fikk . Natt til søndag ble både jeg og Tove syke. Tove var hjemme fra jobb søndag, mens jeg holdt meg hjemme både mandag og tirsdag.

Derfor er det folk som ofte blir syke i kortere perioder som er. Sykefravær er det siste argumentet arbeidsgiver har overfor gravide kvinner på jobbintervju,. Mange kvinner kjenner også på dårlig samvittighet fordi de vet at . Ikke ha dårlig samvittighet for at du drar på jobb og pappaen er hjemme med det syke barnet.

Og ha heller ikke dårlig samvittighet om du . Nei, jeg skal ikke på jobben, og jeg har ikke dårlig samvittighet. Da jeg ble syk hadde jeg dårlig samvittighet for det meste. Jeg hadde dårlig samvittighet for at jeg ikke klarte stille opp på jobb som jeg ønsket, .