Close

Svir når jeg smører på canesten

Man kan jo reagere på canestenkuren med svie, og jeg får det hver gang jeg. Det kan være at infeksjonen gjør at det svir når du smører på Canesten. Dersom sårheten gjør det vanskelig for deg å bruke Canesten krem og .

Canesten skrevet i AnonymforuSkal det svi når en smører det på? Tror jeg har sopp, det klør og svir nedentil. Gravid i uke – Jordmor svarteinnlegg7.

Soppinfeksjon – Jordmor svarteinnlegg11.

Forvirret ang behandling av sopp på brystene. Men hva gjør du når soppkremen gjør saken verre? Vi har sett at noen kan oppleve å få forverring av smerter i huden når de smører på kremer som Canesten og Pevaryl, og dette gjelder først og . Er fortsatt veldig rø men det svir bare når jeg smører på kremen. Ofte virker canesten ganske raskt dersom man tar stikkpille+krem kur. Det kan synes rart at dette kan hjelpe noe når hovedsymptomet er svie.

Stort sett kliner jeg bare på Canesten, stapper inn en stikkpille og så kjenner jeg ikke mer. Det klør og svir og er veldig ille akkurat nå. Canestensalven i noen dager når du behandler deg selv.

Prøv gjerne en tre-dagers kur når apoteket åpner igjen på lørdag.