Close

Svimmelhet kvalme kaldsvette

Jeg kaldsvetter omtrent hver natt, våkner mange ganger av at jeg er helt våt. Kan plutselig bli skikkelig svimmel, og utrolig kvalm. Anfall av svimmelhet i graviditeten – Graviditet. Denne svimmelheten er ofte fulgt av intens kvalme, oppkast og kaldsvetting.

Svimmelheten opptrer ofte når man holder hodet i en spesiell . Har du vondt eller føler ubehag i brystet, eller har du smerter i armen, kjeven eller nakken? Eller kaldsvetter du, føler deg slapp, kvalm, svimmel, . Svimmelhet, kaldsvette, kvalme, uklart syn, piping i ørene og å kjenne seg varm er noen av tegnene en person kan oppleve rett før besvimelsen. Kvalm, kaldsvette, å ekkel i kroppen når jeg står lenge oppreist! Kvalm, svimmel, kaldsvettet også kjentes det ut som dyngdekraften var . Har det sånn i dag, svimmel, kaldsvetter og føler jeg må kaste opp og holder på å besvime. Kan og av og til plutselig bli veldig svimmel og kaldsvette, så jeg må legge meg ned. Jeg merker plutselig at jeg blir kvalm, men ikke helt vanlig kvalm.

Jeg begynner deretter å kaldsvette og begynner å bli svimmel.