Close

Svangerskapsdiabetes tidlig fødsel

Posts about svangerskapsdiabetes written by baresanna. Jeg har selvfølgelig snopa til meg en donut og en sjokolade litt nå og da, og så har . Svangerskapsdiabetes er sukkersyke (diabetes) som oppstår i svangerskapet.

Sukkersyke vil si at sukkernivået i blodet er . Legen nevnte at jeg kanskje må ta glukosebelastning dersom det er glukose i neste urinprøve også, for å utelukke svangerskapsdiabetes. Jeg hadde også svangerskapsdiabetes sist, men har ikke fått det enda. Derfor er det viktig å oppdage svangerskapsdiabetes så tidlig som. Jeg har til og med kunnet unne meg en bit sjokolade i ny og ne, men helst . I oppgaven vil jeg fokusere på diabetes type II og svangerskapsdiabetes. Jeg har forstått det slik at svangerskapsdiabetes reguleres best med. Som snacks spiser jeg litt nøtter og en del veldig mørk sjokolade.

Jeg har ikke svangerskapsdiabetes, heller ingen i slekten min med diabetes men jeg kjenner noen med diabetes og de spiser sjokolade i blant. Har hørt om flere gravide som spiser sjokolade hver dag gjennom graviditeten. Jeg har fått svangerskapsdiabetes – følger med på blodsukker. Altså ikke proppe meg full av sjokolade og brus, men mer at jeg kan ta.

Ei venninne tipset meg om at det kunne være svangerskapsdiabetes siden jeg. Cirka i uke i svangerskapet ble jeg helt desperat etter sjokolade og skulle . Definisjon av svangerskapsdiabetes baserer seg på glukosebelastningstest: Fastende. Jeg er veldig glad i sjokolade, og det har jeg vært hele livet. Jeg er så glad i det, at jeg nesten ikke kan ha det i hus og iallefall ikke for ofte.

Etter glukosebelastningstest fikk jeg påvist svangerskapsdiabetes. Det som er fint med mørk sjokolade, er at den er såpass mektig at noen få biter vil være nok til å stagge søtsuget. Spiser du en melkebasert sjokolade, får du .