Close

Streptokokker i halsen sykemelding

Jeg har begynt på antibiotika mot streptokokker i halsen for tre dager siden. Jeg har aldri bedt en lege om sykemelding før. Jeg har hatt streptokokker i halsen flere ganger, og når jeg har følt.

Sist gang endte jeg med en treukers sykemelding fordi jeg kom meg så . Du kjenner at hodet verker, halsen er hoven og nesa renner. Kan du fint gjøre din plikt og dra på jobb? Merket mandag morgen at halsen begynte å hovne opp, men hadde en del avtaler.

Uansett, god bedring, Det er kjipt og vondt å slite med halsen. Nyansatt lærer, kun vært på jobb i et par uker og så kraftig halsbetennelse med streptokokker. Pencilin og sykemelding, tilbake på jobb, og jaggu syk igjen bare . BufretLignendeAlle artikler og legesvar om streptokokker. Her har vi samlet alt innhold om streptokokker for deg. Sist publiserte: Slim fra halsen, blir aldri bedre.

Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Streptokokk A-infeksjon er en bakterieinfeksjon forårsaket av Streptococcus.