Close

Strekkmerker innside lår

Jeg har fått en del strekkmerker på innsiden av lårene mine, og dette plager meg skikkelig! Jeg bada med noen venninner her om dagen, og jeg merket blikkene . Jeg har både strekk merker på Innsiden av lårene på puppene og på hoftene.

Jeg er ei jente med strekkmerker på innsiden av lårene og fra rumpa og hele . VANLIG PROBLEStrekkmerker fremtrer som regel i. De mest vanlige stedene å få strekkmerker er lår, rumpe, hofter, nedre del av rygg, . Lenge siden jeg tenkte over det, men la merke til dem igjen og lurte på om det går bort om jeg trener enda sterkere lår.

Hei jeg har en del merker, arrlignende dannelser på huden (på innsiden av begge lår, flere centimeter lange). Fikk masse strekkmerker på rumpe, lår og puppene i puberteten, og et. Strekkmerker kommer som regel av veldig hurtig vekst, som ofte skjer i. Jeg er ei jente på år og har strekkmerker på innsiden av låret som også har en . Jeg har svært mange strekkmerker på innsiden av lårene, noe jeg skjemmer meg over, spesielt nå på sommeren, da det ikke ser særlig . Jeg er år, og har fått strekkmerke på innsiden av låret. Sliter sånn med kroppen min -strekkmerker – Samliv. BufretFølgen blir at huden slår sprekker på innsiden.

Du trenger ikke ha opplevd vektøkning for å få strekkmerker på hofter, lår eller bryst.