Close

Store pupiller alkohol

Altså, jeg har aldri tatt noe narkotiske stoffe som hasj osv. Jeg drikker kun alkohol og trives med det. Jeg er ofte ute å drikker (2-ganger i uken).

Jeg har en gutt på år som kom hjem ruset. Han sier det var alkohol men jeg reagerte på de store pupillene han hadde. Kan han ha tatt et narkotisk stoff eller . Men så tok hun en titt på øynene mine og da reagerte hun på at pupillene mine var nokså store. Har dette noe med at jeg tok en slurk alkohol?

Lurer på om det er de dempende rusmidlene som gir små (heroin, hasj etc) og de oppkvikkende (ecstasy, kokain) gir . Hvordan blir pupillene hvis en har tatt slike tabletter? Jeg beroliget han med at jeg aldri hadde prøvd noe sterkere enn alkohol. Og jeg lurer på hva grunnen til de store pupillene kan være, vist du.

Kombinasjon av mørke, trøtthet og alkohol kan absolutt gi store pupiller . Små pupiller kan skyldes opioider, mens store pupiller forekommer ved bruk av. Nystagmus ved blikkdeviasjon forekommer ved inntak av alkohol og andre . Når du er på byen og kommer over en person med svært så store pupiller.

Andre stoffer som amfetamin, hasj og LSD gir store pupiller selv om belysningen er nokså. Bærer preg av beruselse uten at det lukter alkohol.