Close

Stikking i underlivet tidlig i svangerskapet

Stikksmerter i underlivet tidlig i svangerskapet. Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. Så det jeg tenkte på i dag var i alle fall at jeg tror det eneste symptomet som jeg IKKE har kjent enda er stikking i magen, det hadde jeg mye av .

Smerter i livmor og i skjedeninnlegg8. Jeg er 16+nå og har hatt smerter i magen nesten hele svangerskapet, det var grunnen til at jeg tok. Smerter i magen etter SA – Mitt svangerskap – Forum – Klikk.

Dere som er gravide, angående stikninger – Bli gravid – Forum – Klikk15.

Stikking i underlivet,tegn på graviditet? Uke 0-2: Man regner første dag av siste menstruasjon som starten på et svangerskap, selv om eggløsningen finner sted først to uker senere. Dersom du opplever en skarp smerte i siden sammen med blødninger tidlig i svangerskapet – 6. Svangerskap utenfor livmoren (ektopisk graviditet) er skikkelig smertefulle.

Jeg har mye kynnere og kjenner stikking og ubehag i underlivet. Derfor er det mange som tar dette som et tidlig tegn på graviditet. Jeg har hatt dette nå og da i hele svangerskapet, og hver gang jeg prøvde å. Ja, kan godt bidra med en liten liste over de tidligsymptomene jeg husker.

Er det flere som har hatt slike plager så tidlig?

Man føler seg oppblåst, det strammer i magen, og STIKKER i underlivet, som om noen prøver å komme UT av magen?