Close

Sår i hodebunnen som klør

Hodebunnen klør og det føles som om det er mange bitte små sår i den (?), av og til merker jeg at når jeg klør så skraper jeg av skorver. Kløe i hodebunnen kan skyldes begynnende hudkreft. Noen som har dette problemet,og har noen råd å komme med?

Jeg klør så sinssykt i bakhodet,ned mot nakken og har hatt skorper og sår der i . Kløe i hodebunnen er en vanlig plage og kan skyldes alt fra tørr og følsom hodebunn til psoriasis, flass, kontakteksem, seboreisk eksem og hodelus. Lupus: Det finnes mange ulike typer Lupus, hvorav flere kan ramme hodebunnen.

En av de vanligste er Diskoid lupus, som kan gi hårtap, betennelse, kløe og . Noen sykdommer utvikler seg bare i hodebunnen, men oftest er de en del av hudsykdommer. Sykdommer som eksem, serborre, psoriasis kan gi sterk kløe. KLØE: Irritasjon i hodebunnen kan ha mange årsaker. Her har vi samlet alt innhold om hodebunn for deg. Lurer du på hvorfor det klør i hodebunnen?

Det kan skyldes alt fra stress til sykdom. For noen så kommer det uventet: Plutselig opplever man kløe i hodebunnen. Som regel er dette helt ufarlig, og har en naturlig forklaring.

En tørr hodebunn har som regel en for lite talgproduksjon og oppleves ofte stram. Tørr hodebunn kan også gi kløe som følge av lite fuktighet. Eller finnes det noen sjampoer på apoteket mot kløe? Pirker en av belegget av får en en sår hodebunn, forklarer Thorsen.

Det erfarte jeg ”the hard way”, og endte opp med kløe, flass og SÅR over hele hodebunnen. Ellers burde du unngå å bruke masse crap i håret . SVAR: HeiDette høres veldig ut som eksem. Det kan være at du har reagert på et nytt hårprodukt, men eksemet kan også skyldes andre faktorer. Den klør noe sinnsykt, og jeg klør til jeg får sår. Jeg tror ikke det er flass, men kan jo ikke.

Og jeg har små knupper som er betente enkelte steder i hodebunnen. Jeg kan flere ganger daglig fjærne flere håndfuller .