Close

Spenol som ansiktskrem

Spenol er jo ikke akkurat ansiktskrem da 😉 Vitenskapen har kommet veldig langt når det gjelder behandling av huden altså, og selv rimelige . Hvilken ansiktskrem er best for meg over 🙂 – Anonymforum. Dere som er mellom 25-år, hvilken ansiktskrem bruker dere.

Noen her som bruker rimelige alterniver til dyre ansiktskremer. MANGE BRUKSOMRÅDER: Spenol ble opprinnelig laget for å pleie og. Det er ikke uten grunn at Spenol er en av landets mest populære . Inneholder hormonforstyrrende stoffer; Methylparaben, Propylparaben, samt A-vitamin.

For å spare penger kjøpte jeg en flaske Spenol for å bruke i ansiktet. Spenol – Velvære, hudpleie og kosmetikk – Kvinneguiden Forumforum. Jeg tror det går greit å bruke spenol eller en annen krem – kanskje helst uten parfyme. Har noen en rimelig ansiktskrem å anbefale?

Ansiktskrem uten parfyme – Velvære, hudpleie og. Ansiktskrem med gode ingredienser til en ok pris. Ting jeg tenker på: Spenol, er det like uskyldig som du tror? Spenol er den klassisk kjedelige fuktighetsgivende hudkremen.

Hvis jeg prøver å bruke spenol et par måneder for å sjekke om den funker for huden min,.

Men det er snakk om å klaske i trynet og gå. Vel, om man er ute etter en god ansiktskrem, så ville ikke jeg brukt Spenol. Tidligere hadde den påskriften for spener og jur.