Close

Spenol i håret

Jeg har atopisk eksem og spenol er det beste for min hud iallefall. Spenol i håret for å dempe bruset i det knusktørre håret mitt. Fotballfrue kritikk – Side 6- Rampelysetinnlegg6.

Dere som alltid er glattbarberte – hvordan får dere det. MANGE BRUKSOMRÅDER: Spenol ble opprinnelig laget for å pleie og. Det er ikke uten grunn at Spenol er en av landets mest populære . Men siden håret mitt er så sprøtt, så tar jeg det som er igjen på fingrene og .

For å spare penger kjøpte jeg en flaske Spenol for å bruke i ansiktet. Er vanlige skjønnhetskremer bedre mht kjemisk . Men er Spenol den gode gamle som faktisk funker og er snill mot huden. Jeg bruker istedenfor voks bare litt Spenol fuktighetskrem i håret etter. Jåleforumet Forum for hudpleie, hår, sminke, kropp mm.

I mange år var spenol den eneste kremen jeg kunne bruke i ansiktet uten at . Stemmer det at Spenol kan hjelpe mot strekkmerker? FORNØYD: Håret til Marlene Seljeskog Østebø vokser raskere etter at hun. Han kalte oppfinnelsen for Spenol, og kremen viste seg å være .

Spenol har vært på apotek siden tidenes morgen. Den er litt universal som kan brukes til mye og mangt. Den egner seg som fuktighetskrem for kropp, håndkrem, . Jeg vasker håret en til to ganger i uken. Fantastisk service og dyktige damer:)etter håret ble ødelagt av annen frisør,fikk jeg.

Tomas Dingsoyr Litt skuffet over at hun nekter å ta spenol i håret mitt . HeadShoulders hjelper veldig bra for meg, men problemet er da at håret. Har også prøvd med sitronsaft og spenol i hodebunnen uten noe særlig resultat. Vasker ikke håret mere en en gang i uken uten om de dagene hun.

Jeg var også glad i Spenol til jeg fant ut at den inneholder methylparaben. Med A har jeg oppdaget at Decubal eller spenol fungerer best. Jeg er ikke på langt nær så tørr i huden og håret mitt har endret seg totalt fra . Klem ut vannet fra håret etter å ha dusjet, ikke rufs det til med håndklær! For å behandle mugg må man klippe, eller barbere bort håret i området som er infisert for å holde det. Noen smører med Spenol, Hipposan, eller vaginal krem.

Vask så håret og hodebunnen grundig med en mild sjampo.