Close

Sov i ro tekst

Sov i ro min lille venn, nå skal du gå over broa til et eventyr der dine drømmer sover. Kupper tråden litt å spør etter teksten til sov i ro og god natt. Har leita meg halvt i hjæl etter den på nettet, men finner den fader ikke.

Lyrics for Sov I Ro by Snøfall Sov i ro min lille venn, nå skal du gå over broa til et eventyr der dine drømmer sover. Am-D-Am-D Ref Am D Sov i ro min lille venn, Am D nå skal du gå over Em C broa til et eventyr Em D Am der dine drømmer sover. Tekst av Hanne Hagerup, Hilde Hagerup og Klaus Hagerup.

Sov i ro, Julius glade sang og Selmas sang.

Sov i ro min lille venn, nå skal du gå over. Kan noen hele teksten på so ro lillemann og sov i ro og godnatt. Vi skal jo ha ny baby, og har sunget disse . Sov i ro; – Selma og Ruth; – Julebøll; – Fra Snøfall til Vu; – Julius . Soro lillemann nå er dagen over alle barn i alle land ligger nå og sover.

Soro tipp på tå sov min lille pode reven sover også nå med hale under . So ro godt barn, Go gammel vuggesang som er brukt i mange generasjoner, men som. Sov Dukkelise, Koselig vuggesang som mange kanskje ikke gjenkjenner på .

Tekst Thorbjørn Egner Melodi: Christian Hartmann. Nå i ro, slumre inn, lille hjertevenn min, når du legger deg ne da til. Sov og drøm, skatten min; Deg til Paradis inn. Farvel nikker blomstene du vernet så tro.

Takk kvitret fuglene som dagen deg hilset. So og ro og tipp på tå, sov min vesle pode. Har vi en tråd med tekster til natta sanger? Sov mitt barn i bädden hos mor, låt vargen.

Er så dårlig med tekst jeg at jeg husker jo ingenting. Denne synges hver kveld for jenta vår og jeg kan også teksten slik som de fleste skriver den her. Sov i ro du, vesle trønder, snart skal også du få bart. Og din egen frynsejakke, med cowboystøvler til, og en splitter ny Ascona bil. Tror den begynner sånn: So, ro lille venn nå er dagen over.

Alle barn i alle land ligger nå og sover og så kan jeg . Musikk: Robert Alan Morley, Tekst: Eva S. Kor: Mai-Linn Gilbu Berstad – Sopran, Sara Kristina . Vi har en annen tekst på vi har ei tulle da. Her i huset så synges Trollmors vise og So,ro lille mann. Må få anbefale cd Sov på min arm av og m Carola.

Mange barnesanger kjenner vi fra vår egen barndom.